Effektiv rekruttering

Hjem » Effektiv rekruttering
AKTIV HR rekrutteringsteam

AKTIV HR – dit rekrutteringsfirma i Århus. Vi tilbyder assistance i forbindelse med at ansættelse af nye medarbejdere. Vi sikrer, at det er de rigtige medarbejdere der ansættes via en effektiv og veldokumenteret proces. Virksomheder der benytter os som rekrutteringspartner oplever, at tiden der bruges på ansættelse af nye medarbejdere minimeres.

Opnå tryghed med et rekrutteringsfirma

Flere af vores kunder oplever, at tiden der bruges på at finde og udvælge kandidater til et bestemt job minimeres, via et samarbejde med AKTIV HR. At vi samtidig er specialister i at vurdere en kandidats sande kompetencer i omskiftelige markedsvilkår, hvor hurtige forandringer er en del af hverdagen giver ekstra tryghed. Udvælgelse af kandidater skal også sikre, at kandidaten passer godt ind i teamet eller med de kollegaer, som han eller hun skal samarbejde med.

Hos AKTIV HR rekrutterer vi primært til stillinger indenfor salg og økonomi.

Lang erfaring med rekruttering giver ekspertise

Vi er eksperter på rekrutteringsområdet og specialister i relationer og udvikling. Vores konsulenter har alle mangeårig rekrutteringserfaring og er tro mod vores værdier. I vil derfor opleve, at konsulenterne i AKTIV HR er Positive, Anerkendende, Kærlige og respektfulde, samtidig med at vi tør udfordre og skabe ny forståelse.

Uanset om din virksomhed mangler en salgschef, en sælger, en økonomichef eller controller, vil vi gennem vores netværk og store pulje af kvalificerede kandidater finde den rigtige medarbejder. Det betyder en kandidat der både har den rigtige viden, erfaring, motivation og ikke mindst personlighed.

Solide værktøjer giver effektiv rekruttering

Vi er certificeret i en række af markedets bedste og mest veldokumenterede personlighedsanalyse- værktøjer herunder NEO PI-R, Master Person Analyse, DISC, BTB, PAPI og en række andre.

Vi ved også, at nøglepositioner kan være svære at få besat, så derfor benytter vi os af AKTIV SEARCH, i de tilfælde hvor antallet af relevante kandidater er fåtallige eller der kræves stor fortrolighed.

Vi er godkendt at Datatilsynet og vi sætter en ære i at sikre fuld diskretion og professionel behandling.

Lad os sammensætte en effektiv rekrutteringsproces, så ansættelse af Jeres nye medarbejdere bliver så let som muligt.

AKTIV HR arbejder også med