Lederudvikling

Hjem » Lederudvikling
AKTIV HR lederudv

AKTIV HR arbejder med lederudvikling og -sparring, fordi vi ved, at det er essentielt for virksomhedens succes. Vi har stor erfaring med sparring for ledere med IT-, salgs- og økonomiansvar. Det sikrer, at du som leder går hjem med indsigt og værktøjer – og er klædt på til morgendagens udfordringer.

Hvorfor arbejde med lederudvikling?

Dét at være leder kræver mange ressourcer – uanset om du er ansvarlig for 5, 40 eller 200 medarbejdere. Der opstår dagligt udfordringer, som du skal tage dig af. Derfor går tiden med problemløsning, og den tid, det kræver at udvikle din afdeling til at yde det bedste, bliver nedprioriteret i det daglige fokus på drift.

Hvad er lederudvikling?

Med AKTIV HR`s mangeårige erfaring inden for ledelsesrådgivning, hjælper vi dig med at skabe retning og fokus i dit daglige hverv som leder.

Hvordan arbejder AKTIV HR med lederudvikling?

Bag enhver succes ligger et grundigt forarbejde. På baggrund af interviews, spørgeskemaer og analyser danner vi os et billede af din afdeling, for på den baggrund af kunne skræddersy det forløb, der passer bedst til dine behov.

Vi hjælper dig til personlig udvikling gennem coachingsamtaler, og gennem en person profil analyse, giver vi dig indsigt i, hvordan du kan bruge dine styrker mest fordelagtigt i ledelsen af dine medarbejdere.
Vi analyserer kommunikationen og samarbejdet i din afdeling og klæder dig på til den optimale ledelse af dine medarbejdere.

Hvad nu hvis

Hvad nu hvis du gennem en række sparrings- eller coachingsamtaler får værktøjerne til at prioritere og fokusere dine indsatser, så du frigiver ressourcer til udviklingen af din afdeling, dine medarbejdere og ikke mindst dig selv som leder.

AKTIV HR arbejder også med