Account Manager

Hjem » Stillinger » Account Manager

Attraktiv stilling i vækst virksomhed
Account Manager, Aarhus
Kundekoordinering, kampagneplanlægning, salgsopfølgning

VIRKSOMHEDEN
Virksomheden, der servicerer det danske marked med græske specialiteter og middelhavsspecialiteter i topkvalitet, er inde i en gunstig udvikling og søger nu en Account Manager, der kan være med til at sikre virksomhedens fortsatte gunstige udvikling.

STILLINGEN
Du vil refere til virksomhedens direktør og ejer. Du får stor berøringsflade med kunder og kollegaer.
Centrale arbejdsopgaver vil være:
• Kunde- & leverandørkontakt
• Salgsaktiviteter herunder opsøgende salg
• Vedligeholdelse af kampagneplaner
• Opfølgning på årsaftaler
• Messedeltagelse
• Markeds- og konkurrentovervågning
• Udarbejde salgsstatistik, vedligehold af stamdata og varedata

PERSONEN
Du har minimum 3 års erfaring med salg og Account Management, gerne fra en fødevareleverandør. Du kommunikerer klart i skrift og tale på såvel dansk som engelsk. Kan du begå dig på yderligere et sprog, vil det være at foretrække. Du behersker Office pakken og specielt Powerpoint. Andre betegner dig som udadvendt og serviceminded. Du har overblik og er resultatorienteret. Du er selvstændig og har sans for koordinering samt organisering. Du er forandringsvillig og sætter dig hurtigt ind i nye opgaver.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Virksomhedens produkter inden for mejeri, frost, kolonial og vin er efterspurgte og med et godt markespotentiale. Du tilbydes et interessant job med nært samarbejde med virksomhedens direktør som ofte varetager opgaver i udlandet, hvorfor det er væsentligt med stor selvstændighed i opgavevaretagelsen. Du vil få mulighed for at sætte dit selvstændige præg på opgaverne. En løn, der fuldt ud modsvarer dine kvalifikationer.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Søg stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via e-mail

Kontaktperson: Klaus Bendixen
Tlf. 60 20 45 46 E-mail: kb@aktivhr.dk
Ref. nr.: A/5112/KB