Afdelingsingeniør

Hjem » Stillinger » Afdelingsingeniør

Afdelingsingeniør, Aarhus

Personaleledelse, projekter, byggesager

Virksomheden tilbyder

Vores kunde er et landsdækkende energiselskab med hovedkontor i Aarhus. Du vil indgå i Teknisk Afdeling, som består af 16 medarbejdere og som har egen tegnestue. Du vil blive leder af et velfungerende team af tekniske konsulenter, som alle arbejder hjemmefra og er fordelt regionalt. Teamet af tekniske konsulenter har mangeårig erfaring og er fagligt kompetente. Du tilbydes en lederstilling i en virksomhed, som har set værdien af at tilbyde attraktive medarbejderforhold, som bl.a. omfatter pensionsordning, sundhedsforsikringer, efteruddannelsesmuligheder, kantineordning mv. Du kommer også til at deltage i lederudviklingsforløb og indgår i netværk med øvrige ledere i virksomheden.

Stillingen

Dit fokus og ansvar som afdelingsingeniør vil være følgende:

  • Personaleledelse; herunder én til én samtale, teamudviklingssamtaler mv. Da medarbejdere arbejder ud fra hjemmekontor, stilles der særlige krav til din forståelse for mulighederne for distanceledelse
  • Planlægning af byggesager (projektplanlægning) og ressourcefordeling
  • Stedfortræder for den tekniske chef og deltagelse i interne ledergruppemøder i Teknisk Afdeling
  • Budgettering af investeringer og projekter
  • Samarbejde med leverandører
  • Opdatere afdelingens viden om lovgivning på området herunder branchebekendtgørelser

Personen

Du evner at sætte dig i spidsen for afdelingen og har erfaring med ledelse af byggesager. Du nyder at sparre med medarbejderne om effektive løsninger og er lydhør i forhold til gode forslag.

Du er rolig, effektiv og grundig, og du er god til at kommunikere – også når det gælder en utilfreds underleverandør, håndværker eller andre interessenter.

Du byder gerne ind i forhold til opgaverne og har en faglighed, som gør, at du også er i stand til at sparre med kollegaer og medarbejdere. En uddannelse som bygningsingeniør og gerne med en håndværksmæssig baggrund vil være ideelt, men der kan også være andre indgangsvinkler til jobbet.

Ansøgning  

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt seniorkonsulent Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Søg stillingen