Business Unit Manager

Hjem » Stillinger » Business Unit Manager

logo_defco

Attraktiv stilling i markedsledende virksomhed
Business Unit Manager – Detail, Aarhus
Forhandling, salg, ledelse 

 VIRKSOMHEDEN
Defco er en spændende virksomhed med hovedsæde i Aarhus. Virksomhedens forretningsmæssige succes bygger på 4 hovedprincipper. Produktudvikling, kvalitet, produktion og salg. Virksomheden er inde i en gunstig udvikling og søger nu en Business Unit Manager – Detail til at indgå i virksomhedens ledelsesteam, og som har lyst til ansvaret for at fortsætte virksomhedens positive udvikling på Detail markedet.
 
STILLINGEN
Du vil indgå i ledelsesteamet og få stor berøringsflade i hele virksomheden. Centrale arbejdsopgaver vil være:

  • Eksekvere på Detail strategi, som kan udvikle omsætningen yderligere og give virksomheden en endnu stærkere position på Detail-markedet.
  • Salg af Defcos egen producerede varer og handelsvarer
  • Budgetansvar for Detail
  • Ansvar for indgåelse af årsaftaler og rammeaftaler med kunder, messer mv.
  • Deltagelse i produktudviklingsgruppe
  • Deltagelse i licitationer og udbud, herunder lave udbudsmateriale.

PERSONEN
Du har minimum 5 års ledelseserfaring fra Detail-branchen gerne med direkte salg til Dansk Supermarked. Du er en stærk forhandler og har erfaring med slutbrugeraftaler, årsaftaler og deltagelse i licitationer mv.  Du sætter en ære i at lykkes og betragter det som attraktivt at kunne være med til at skabe strategier, der sikrer virksomheden en endnu stærkere position på markedet. Du behersker Office pakken og specielt Excel. Har du erfaring med ERP, AX 2009 vil det være yderligere et plus. Du kommunikerer klart i skrift og tale på dansk og engelsk. Andre betegner dig som strukturereret og systematisk. En, der har overblik og er resultatorienteret. Du evner både at arbejde selvstændigt og at lede andre.
For at få succes er brancheerfaring fra fødevareindustrien og Detail markedet afgørende.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Et interessant job i Defco med gode muligheder og med ledelsesansvar. Defco er en solid markedsledende virksomhed med gode vækstmuligheder og et godt markedspotentiale. Du vil få mulighed for at sætte dit selvstændige præg på opgaverne. En løn, der fuldt ud modsvarer dine kvalifikationer.
 
ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV via e-mail
 
Kontaktperson:  Klaus Bendixen
Tlf. 60 20 45 46   E-mail: kb@aktivhr.dk
Ref. nr.: A/5106/KB