Controller

Hjem » Stillinger » Controller

Cobham

 

Controller til international virksomhed i Randers/Grenaa.

Du tilbydes

Motiveres du af en central stilling som controller, med flere forskellige elementer af business – og finansiel controlling, og af at arbejde tæt sammen med alle centrale funktioner i en international virksomhed med fuld værdikæde ansvar, så er dette stillingen for dig!

Stillingen

Du vil indgå i et dynamisk team på 4 personer, som udgør økonomiafdelingen. Stillingen er nyoprettet og du vil have mulighed for at øve indflydelse på opgaverne. Der vil være opgaver af forskellige karakter, hvor du vil være med til at sikre kvaliteten af data og rapporter, der danner grundlag for effektive beslutninger i virksomheden såvel som koncernen. Dine opgaver vil være finansielle opgaver, afstemninger, koncern rapporteringer, moms, indberetninger, månedsregnskab og årsregnskab, samt deltagelse i budget og fore cast processen. Endvidere vil der være elementer af business controlling med analyser, omkostningsstyring samt KPI´er på tværs af afdelingerne. Du understøttes i opgaverne af den økonomiansvarlige.

Baggrund

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være HA, cand.merc., cand. Oecon., HD(R), revisor eller lign. Det vigtigst er at du brænder for at gøre en forskel og har gå på mod. Du kan komme fra en lignende stilling med nogle års erfaring. Alternativt sidder du i dag som revisor og drømmer om at komme ud på den anden side af bordet. Eller du kan være nyuddannet med studierelevant arbejde inden for bogholderi eller lign. Det vigtigste er at du har værktøjskassen i orden inden for de økonomiske discipliner, og suppleret med dit erfaringsgrundlag, gør det dig i stand til at bidrage med praktiske processer, metoder og værktøjer til en effektiv økonomistyring.  Du har erfaring med Microsoft Dynamics AX og Excel, som du anvender som rutineret bruger. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, samt at du som person kan samarbejde og arbejde selvstændigt, samt er handlingsorienteret.

Cobham (Spectronic) er en af verdens førende virksomheder inden for udvikling, produktion og markedsføring af avanceret elektronisk overvågningsudstyr. Hovedkontoret ligger i Grenaa, men flytter i forsommeren 2015 til Randers. Virksomheden beskæftiger ca. 55 medarbejdere og står i en positiv udvikling. En attraktiv arbejdsplads med gode kollegaer og et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til et smil og en frisk bemærkning. En løn der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring, samt en god pensionsordning, sundhedsforsikring, aktiv personaleforening samt frokostordning. Et spændende job i en virksomhed med muligheder og som er en del af en større global organisation. Se mere på www.cobham.com/tcs

 Ansøgning

AKTIV HR søger på vegne af Cobham (Spectronic) og ansøgningerne vil løbende blive vurderet, så vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Upload din ansøgning og CV via dette link

Har du spørgsmål, så kontakt Seniorkonsulent Klaus Bendixen