Direktør

Hjem » Stillinger » Direktør

support team ok

 

 

 

 

 

AKTIV HR søger direktør for Support-Team, Randers
Vil du udvikle markedet og skabe gode relationer i Østjylland?
Virksomheden
Support-Team vil være i hele Danmark og søger derfor en ambitiøs direktør til udvikling af det østjyske marked med kontor i Randers.
Med ydelser, der dækker over alt inden for bogføringsmæssig assistance og med koncepter, som ”Lej en bogholder” og ”Lej en regnskabschef”, har Support-Team en stærk faglighed inden for bogholderi og regnskabsvæsen. Konceptet er ungt, innovativt og fremtidssikret, fordi virksomheden har fokus på fremtidens bogholderimetoder – og det giver dig gode muligheder for at udvikle forretningen.
Selvom kulturen er ung og drevet af iværksætterånd, er der et stærkt bagland bag Support-Team, og det betyder, at du som den nye direktør for Support-Team Randers kan udvikle forretningen med afsæt i veldokumenterede manualsæt, gennemprøvede beskrivelser og undervisning i Support-Teams værktøjer. Direktøren for Support-Team Danmark vil bistå med hjælp i forbindelse med opstart af Support-Team Randers.
Stillingen
Som direktør for Support-Team Randers bliver du ansvarlig for den daglige ledelse af afdelingens kommende medarbejdere, og du skal derfor kunne drive medarbejderne med ind i en innovativ kultur, hvor der er skarpt fokus på fremtiden og på at levere den bedste og mest effektive support til virksomhedens kunder.
Samtidig er du ansvarlig for udvikling af afdelingen i Randers. Det betyder, at du skal skabe og opretholde en solid kundedatabase.
Personen
Vi forestiller os, at du har en stærk faglig baggrund inden for regnskab, og at du er superbruger i Excel og andre værktøjer inden for branchen. Du har 4-5 års erfaring med regnskab – måske som controller eller revisor, og du har gennem din karriere vist, at du har lederpotentiale.
Du har generelt en stærk IT-forståelse og er nysgerrig på, hvordan IT kan bidrage til at effektivisere fremtidens bogføring.
Det er desuden afgørende, at du er udadvendt og forstår at skabe, bruge og vedligeholde dit netværk. Med dit flair for forretningsudvikling brænder du for at sætte dit præg på tingene, og du er fyldt med ideer til udviklingen af Support-Teams østjyske marked.
Ansøgning
Er du den udadvendte, sælgende og innovative person, som skal skabe fremtiden for Support-Team Randers?
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Klaus Bendixen, på kb@aktivhr.dk eller tlf:60 20 45 46