Elektriker/Alarmtekniker søges til NUUK, Grønland

Hjem » Stillinger » Elektriker/Alarmtekniker søges til NUUK, Grønland

Billedresultat for matu security logo

Kunne du tænke dig at bosætte dig i smukke og naturskønne Nuuk? Grønlands hovedstad, som rummer 17.000 indbyggere, og hvor en bolig vil blive stillet til rådighed for dig og din familie.
Har du derudover lyst til et udfordrende job i Grønlands største sikkerhedsvirksomhed Matu Security, som har mange års erfaring i branchen?

OM LIVET PÅ GRØNLAND
Naturen i Grønland fylder meget hos indbyggerne. Her er der mulighed for at gå på jagt, tage på vandreture i de grønlandske fjelde, tage på smukke sejlture ude blandt de flotte isbjerge og se hvaler, stå på ski, køre med hundeslæde, snescooter, tage på fisketure og meget mere. Derudover finder du også alle de goder som du kender fra Danmark, som sportsklubber, biografer, indkøb m.v.

Du vil uden problemer kunne klare sig på dansk i Grønland og Matu Security vil stille en bolig til rådighed til dig og din familie, hvis I ønsker dette.
Ved din ankomst vil du blive taget godt imod af de nye kollegaer, som også vil hjælpe dig/jer med at føle jer hjemme i Grønland. Der kan være rigtig mange spørgsmål i forbindelse med en flytning til Grønland og Aktiv HR samt Matu Security står klar til at afklare alle dine spørgsmål, som du nu skulle have.
Der er godt gang i økonomien i Grønland, og lønniveauet generelt ligger på samme niveau som i Danmark. Arbejdskulturen bygger på frihed under ansvar, hvor der også er mulighed for stor fleksibilitet i forhold til fridage, fritid og planlægning af egen hverdag.

VIRKSOMHEDEN
Matu security blev dannet 2011 og blev d.1. januar 2017 opkøbt af selskabet AJLA nordic ApS, som blev dannet februar 2016 af Lars Andersen (MBA/Maskinmester) som med 20 års erfaring indenfor securityløsninger samt brand- og sø sikkerhed på skibe i Grønland.

Pr. 1/1-2019 fusionerede Ajla Nordic (Matu Security) med konkurrenten GFS security, og det samlede selskab føres nu videre under navnet Matu Security. Ved roret er adm. Direktør Lars Andersen. Matu Security opererer i hele Grønland og har ligeledes egen Kontrolcentral i Nuuk. Vagtafdelingen med 30 medarbejdere består af kontrolcentralvagter, samt sikkerhedsvagter og ledes af en vagtchef, som har over 10 års erfaring indenfor sikkerhedsbranchen. Matu Security har ligeledes egen teknisk afdeling bestående af 6 teknikere med mange års erfaring indenfor security-branchen i Grønland. Ligeledes har Matu Security deres egen låseserviceafdeling med uddannet låsesmed.

STILLINGEN
I stillingen vil du skulle servicere Matu Securitys kunder, som er både private samt små og store virksomheder, der efterspørger sikkerhedsløsninger. Størstedelen af tiden vil du udføre opgaver indenfor sikringsområdet (tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol).

Dine arbejdsopgaver vil derfor være:

 • Montering og servicering af AIA-anlæg, ADK-anlæg samt videoovervågning
 • Arbejde med servicering af ABA-anlæg og stationære brandslukningsanlæg på både skibe og land.
 • I mindre grad reparation af stærkstrømsinstallationer.

Da virksomheden servicerer kunder i hele Grønland, kan der forekomme indenrigs rejseaktivitet ud til kunderne, hvor du selvstændigt skal løse opgaver.

PERSONEN
Det vigtigste er, at du har lyst til at bo i Grønland og opleve landet, kulturen og naturen.
Du kan komme med flere forskellige baggrunde og erfaringsniveau. Men det er vigtigt, at du har en el-teknisk baggrund som elektriker, alarmmontør, sikringstekniker, maskinmester, ingeniør el. lign.

Derudover er du:

 • Problemløser, og tør tage beslutninger
 • Effektiv og i besiddelse af faglig stolthed
 • Selvstændig og kan tage initiativ
 • Derudover skal du have B kørekort til bil


VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Matu Security tilbyder en stilling, hvor du vil få stor indflydelse og hvor du vil arbejde tæt sammen med kollegaerne og ejerlederen. Du vil få faglige og personlige udfordringer i en by, hvor der også er rig mulighed for at møde naturen på tæt hold og hvor der er tid til at have fritidsinteresser.

Derudover er der:

 • Betalt til og fratrædelses rejse
 • Ferie frirejse efter aftale
 • Bolig til dig og evt. din familie
 • Gode lønforhold
 • Løbende oplæring / kurser
 • Et godt og uformelt kollegialt samarbejde

Tiltrædelse hurtigst muligt.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Kontaktperson Seniorkonsulent Kirsten Volf Brøchner på mobil +45 28 78 09 23 eller e-mail kvb@aktivhr.dk.