Konstruktionsingeniør med solid erfaring med statiske beregninger og lysten til fagledelse – Århus

Hjem » Stillinger » Konstruktionsingeniør med solid erfaring med statiske beregninger og lysten til fagledelse – Århus
 • Trives du med at gennemskue komplekse problemstillinger og screene komplekse sager?
 • Har du lysten til at være sparringspartner og have det faglige ledelsesansvar for dine kolleger i afdelingen?
 • Har du lysten til at være med på en spændende rejse i en vækstvirksomhed, der er fagligt ambitiøse og hele tiden udfordrer det bestående?

Om virksomheden
Virksomheden er kendt som en innovativ leverandør, der leverer solide løsninger, som er funderet på præcise beregninger, stærke konstruktioner, et højt serviceniveau og sikker leveringsevne. Ambitionen er hele tiden at være blandt de bedste, og der arbejdes derfor kontinuerligt med at forbedre performance i alle afdelinger fra tegnestue til produktionshal, fra salg, konstruktion til projektledelse, fra produktion til montering.

Virksomheden har eksisteret i over 40 år, omsætter for et trecifret millionbeløb og har en solid bundlinje. De beskæftiger over 300 medarbejdere og er en ingeniørtung virksomhed. Det er en hurtigt voksende, markant og moderne eksportvirksomhed. Virksomheden er markedsledende i Danmark indenfor deres felt. Deres brand bygger på ansvarlighed, kvalitet, præcision og fleksibilitet, som sikrer den helt rigtige løsning til kunden.

Virksomheden har dygtige statikere siddende i Danmark og i udlandet. Grundet stor vækst, et højt ambitionsniveau og endnu større krav til kompleksitet i opgaverne, udvides teamet nu med en faglig erfaren leder, som med sin ekspertise kan bygge bro og grænseflader og tør udfordre designprocessen i komplekse sager.

Jobbeskrivelse
Som Senior Statiker får du en central nøgleposition i virksomheden, hvor du får direkte reference til den administrerende direktør, samt får det faglige ansvar for dine dygtige kolleger i virksomheden, som arbejder med statiske beregninger. Du vil få en bred berøringsflade internt i virksomheden.
Dine arbejdsopgaver vil være med omdrejningspunkt i:

 • Screene nye og udvalgte komplekse sager
 • Være sparringspartner på det faglige område for dine kolleger, der sidder med beregningerne
 • Klargøre sager fra kunder og være bindeled til udenlandske statikere
 • Gennemgå af udbudsmateriale
 • Videreudvikle afdelingen og holde dig opdateret på nye annekser, software og værktøjer
 • Bistå projektledere med faglig sparring på møder med kunder og samarbejdspartnere
 • Være tovholder på komplekse sager og bruge din erfaring til at videreudvikle kvalitet, fleksibilitet og præcision i konstruktionerne

Din stilling vil hele tiden udvikle sig i takt med, at du lærer virksomheden og opgaverne at kende, og du gennemgår en indgående introduktion til opgaverne og hele organisationen.

Faglig profil
Din baggrund er en kandidatuddannelse som konstruktions-/bygningsingeniør. Alternativt er du diplomingeniør med god teoretisk indsigt. Vi søger en kandidat med minimum 8 års erfaring.

 • Du har indgående kendskab til Eurocode og indblik i moderne beregningsværktøjer
 • Der er ikke krav om, at du har specifikke specialområder
 • Du begår dig professionelt på engelsk mundtligt og skriftligt

Personlige kompetencer

 • Du er fagligt ambitiøs, er ansvarstagende og har gennemslagskraft
 • Du arbejder selvkørende og produktivt
 • Du besidder et godt overblik, tør træffe og stå ved beslutninger, og forstår at navigere de gode og rigtige løsninger igennem krydsfeltet af forskelliges interesser
 • Din kommunikationsform er ligefrem, tillidsvækkende og direkte
 • Du har et skarpt blik på opgaverne, og du trives med løbende sparring med dine kolleger

Virksomheden tilbyder
Du tilbydes en nøgleposition i en spændende vækstvirksomhed i konstant udvikling. Du vil i det daglige opleve en flad og uformel organisation med korte beslutningsgange. Du vil have stor kontaktflade ind i organisationen, og du har adgang til et stort bagland med høj kompetence. Du får stor grad af frihed i jobbet.
Virksomheden går meget op i faglig og personlig udvikling. Medarbejderne skal kunne mærke, at de er vigtige for virksomheden, og ønsker om kurser og efteruddannelse vægtes højt. Der kan forekomme spidsbelastninger, men virksomheden har kontinuerligt fokus på balance mellem arbejde og fritid.
Du tilbydes en god lønpakke efter kvalifikationer og en god frokostordning.

Interesseret?
Send CV og ansøgning via dette link. Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på 28931215 eller CS@AKTIVHR.DK.

Vi ser frem til at høre fra dig.