Online Marketing Koordinator

Hjem » Stillinger » Online Marketing Koordinator

Kan du skrive content til sociale medier for et Internationalt Brand?
Har du erfaring med den digitale verden og vil gerne have et stort ansvar?

VIRKSOMHEDEN
Vores kunde der har hovedkontor i Aarhus og er en international designvirksomhed med egen produktion med hovedsæde i Danmark, samt lokationer i flere lande worldwide. Virksomheden er præget af succes og dynamik og kan generelt betragtes som trendsætter, der er med til at kortlægge nye muligheder i markedet.
Virksomheden fokuserer i høj grad på udvikling af produkter. Herudover prioriteres kvalitet og design højt, og dette har bl.a. medført anerkendelser i form af tildeling af flere internationale designpriser.
Til marketingafdelingen søges nu en Online Marketing Koordinator, som vil komme til at indgå i et team på 25 marketingmedarbejdere fordelt på 2 lokationer.

STILLINGEN
I stillingen vil du være drivkraften i driften af de sociale medier og den daglige koordinering med interne og eksterne samarbejdspartnere inkl. SEO. Du vil derfor skulle deltage og være opsøgende i forhold til at være en aktiv del af udviklingen af online-strategien i samarbejde med afdelingens leder.
Online-kommunikation til de forskellige platforme er en af de højt prioriterede opgaver. Herudover at sikre relevant content, der lever op til brandet og virksomhedens DNA.

Du kommer til at arbejde med eksekvering ud fra marketingsårshjul, og er med til at sikre en skarp brandidentitet på online medier.

Dit arbejdssted bliver virksomhedens domicil i Aarhus, og du skal forvente nogen rejseaktivitet et par gange om året af op til 2 ugers varighed.

PERSONEN
Du har sandsynligvis en baggrund fra en lignende stilling eller fra bureau-arbejde. Det vigtigste er dog, at du kan holde mange bolde i luften og forstår at arbejde med et brand samt vigtigheden af SoMe-elementerne i den digitale markedsføring.
Du trives med at have det store overblik og sikre fremdrift på mange forskellige opgaver. Opgaverne inden for dine ansvarsområder løses med omhu, selvtillid og proaktivitet.

Derudover er du udadvendt, systematisk og detaljeorienteret. Du tager ejerskab for opgaverne og er med til at sikre et godt resultat.
Du kan tænke ud af boksen, men samtidig i stand til at holde fokus på de igangværende opgaver.
En god kommunikator der er flydende i tale og på skrift på engelsk og dansk.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
En virksomhedskultur, der fokuserer på den enkelte medarbejder, og hvor der typisk er en høj medarbejderanciennitet. Du vil komme til at arbejde i et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden. Derudover tilbydes du et job i et socialt velfungerende miljø.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Kontaktperson Seniorkonsulent Kirsten Volf Brøchner på mobil 2878 0923 eller e-mail kvb@aktivhr.dk.