Salgskoordinator

Hjem » Stillinger » Salgskoordinator

logo_defco

Attraktiv stilling i markedsledende virksomhed
Salgskoordinator, Aarhus
Kundekontakt, præsentationer, arrangementer

VIRKSOMHEDEN
Defco er en spændende virksomhed med hovedsæde i Aarhus. Virksomhedens forretningsmæssige succes bygger på 4 hovedprincipper. Produktudvikling, kvalitet, produktion og salg. Virksomheden er inde i en gunstig udvikling og søger nu en salgskoordinator, der kan være med til at sikre virksomhedens fortsatte positive udvikling.

STILLINGEN
Du vil refere til virksomhedens Product Manager og få stor berøringsflade med kunder og internt med kollegaer i salg og marketing.
Centrale arbejdsopgaver vil være:
• Kunde- & leverandørkontakt
• Tilbudsgivning
• Forberedelse af salgsmøder
• Vedligeholdelse af kampagneplaner
• Arrangere kundearrangementer
• Lave præsentationsmaterialer i samarbejde med marketing
• Udarbejde salgsstatistik, vedligehold af stamdata og varedata

PERSONEN
Du har minimum 3 års erfaring som salgskoordinator, gerne fra en fødevare-producent. Du kommunikerer klart i skrift og tale på dansk og engelsk. Kan du begå dig på yderligere et sprog vil det være at foretrække.Du behersker Office pakken og specielt Excel. Har du erfaring med ERP, AX 2009 vil det være yderligere et plus. Andre betegner dig som udadvendt og serviceminded. En, der har overblik og er resultatorienteret. Du er forandringsvillig og sætter dig hurtigt ind i nye opgaver.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Defco er en solid markedsledende virksomhed med gode vækstmuligheder og et godt markedspotentiale. Du tilbydes et interessant job i Defco med gode udviklingsmuligheder. Du vil få mulighed for at sætte dit selvstændige præg på opgaverne. En løn, der fuldt ud modsvarer dine kvalifikationer.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Søg stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via e-mail

Kontaktperson: Klaus Bendixen
Tlf. 60 20 45 46 E-mail: kb@aktivhr.dk
Ref. nr.: A/5109/KB