Senior Business Controller til international virksomhed med dansk hovedsæde i Herning

Hjem » Stillinger » Senior Business Controller til international virksomhed med dansk hovedsæde i Herning

Har du erfaring med business controlling i en koncernstruktur?
Har du prøvet kræfter med flere aspekter inden for finans?
Er processer, systemer og forretningsgange lige dig?

Virksomheden
Vores kunde producerer miljømæssige og bæredygtige kvalitetsprodukter til den internationale energisektor. Virksomheden er en del af et internationalt set-up og med en solid erfaring forenet med teknisk nytænkning, er der fremadrettet fokus på fortsat vækst. Du vil indgå i et mindre team med reference til selskabets CFO og med tæt kontakt til virksomhedens ERP Manager, regnskabschef og controller samt øvrige kollegaer.

Stillingen
Du vil indgå i et team på 8 kollegaer, som udgør den danske Finance funktion. Stillingen er nyoprettet og du vil få indflydelse på opgaverne. En af dine opgaver vil være at sikre kvaliteten af data og rapporter, der danner grundlag for effektive beslutninger i virksomheden såvel som koncernen.

Dine opgaver vil være:

  • Business controling med analyser, omkostningsstyring samt KPI´er på tværs af selskabsstrukturen
  • Budgettering og estimering
  • Cashflow Forecast & Planning
  • KPI rapportering og costcontrol

Du understøttes i opgaverne af den økonomiansvarlige.

Baggrund
Du kan komme fra en lignende stilling gerne med internationale snitflader og med nogle års erfaring. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være HA, cand.merc., cand. Oecon., HD(R), revisor eller lign. Alternativt er du i dag revisor og drømmer om at komme ud på den anden side af bordet. Det vigtigste er, at du har værktøjskassen i orden inden for de økonomiske discipliner, og suppleret med dit erfaringsgrundlag, gør det dig i stand til at bidrage med praktiske processer, metoder og værktøjer til en effektiv økonomistyring.  Du er superbruger af Microsoft Excel, samt har kendskab til Business Intelligence. Erfaring med rapportering i Hyperion vil være et plus. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du arbejder struktureret og med en god sans for kvalitet. Du har et godt overblik og kan overskue komplekse problemstillinger. Andre betegner dig som målrettet og med en evne til at arbejde selvstændigt.

Du tilbydes
Et indflydelsesrigt job tæt på de øverste beslutningstagere. Et job med høj grad af frihed under ansvar, og hvor synlige resultater af dit arbejde er til glæde for mange interessenter i virksomheden. En arbejdsplads, hvor du kan præge retningen og gøre en forskel. Et spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. En virksomhed med en god atmosfære med gensidig respekt og godt humør. Løn forhandles individuelt på et konkurrencedygtigt niveau.

Ansøgning
Har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet? Send cv og ansøgning via dette link. Såfremt du ønsker at høre mere om jobbet forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent, Partner Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller email kb@aktivhr.dk  Vi glæder os til at høre fra dig.