Seniorkonsulent

Hjem » Stillinger » Seniorkonsulent

AKTIV HR søger
Seniorkonsulent
Relationer, udvikling, salg

Virksomheden tilbyder
AKTIV HR oplever, at virksomhedens ydelser, som omfatter samarbejde om klart definerede opgaver inden for Human Ressource-området, bringer virksomheder til at nå deres mål.
AKTIV HR assisterer vores kunder med at skabe retning ved anvendelse af veldokumenterede processer, metoder og værktøjer.
Så er behovet strategiudvikling, organisationsudvikling, leder- og ledelsesudvikling, rekruttering og udvælgelse (search & selection), så er AKTIV HR den betroede samarbejdspartner. AKTIV HR søger en performance-orienteret seniorkonsulent, som trives med store frihedsgrader og med selvledelse.
Stillingen
AKTIV HR er lykkedes med at skabe en platform, hvor der nu på grund af øget aktivitetsniveau er behov for at tilknytte en seniorkonsulent med lyst til at levere AKTIV HR´s unikke og veldokumenterede ydelser. Du vil få en bred kontaktflade til private virksomheder og få mulighed for at bruge dit netværk.
Dine opgaver vil bestå af opsøgende kontakt til virksomheder, rekrutteringsprocesser, HR projekter og øvrige organisationsudviklingstiltag med udgangspunkt i AKTIV HR’s effektive og gennemprøvede koncepter.
Du vil efter en grundig introduktion til AKTIV HR´s palette af konsulentydelser få mulighed for at opbygge din egen platform med indtjeningspotentiale uden loft. AKTIV HR stiller alle nødvendige hjælpemidler til rådighed, herunder inspirerende omgivelser med professionelle kollegaer, der alle har været i branchen i mange år og ved, hvad der kræves for sammen at skabe succes. Dine erfaringer med salg og levering af HR ydelser vil i AKTIV HR blive understøttet af en veletableret platform, som omfatter adgang til at trække på et effektivt searchteam og koordinatorressourcer samt en indarbejdet kandidatdatabase.
Personen
Vi forventer, at du gennem dine tidligere ansættelser har opbygget en god kombination af menneskelig indsigt, organisations- og forretningsforståelse, samt at du trives med opsøgende salg og relationsopbygning. Du er udadvendt, tillidsvækkende og professionel i din optræden og vant til at håndtere fortrolige oplysninger. Du nyder at netværke, har en bred kontaktflade og er i stand til at skabe en god kontakt til beslutningstagere hos vores kunder. Andre omtaler dig som en, der er målfokuseret, resultatorienteret og stærk i den personlige dialog. Du har sandsynligvis en videregående uddannelse som baggrund, og du kan arbejde selvstændigt og med gode muligheder for at selv at tilrettelægge din hverdag. Du ønsker at arbejde i en kultur, hvor frihed og arbejdsglæde prioriteres højt.
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt partner Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46.

Søg stillingen her